Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

1. Utilizarea site-ului

www.mobiletuning.ro sau www.accesorii-telefoane.ro este un magazin virtual dedicat accesoriilor GSM de ultima generatie si de calitate “A”.

  • Acumulatorii si incarcatoarele corespund normelor europene de protectie si mediu,
    CE Certificat nr. 168 988, calitatea lor fiind recunoscuta si in Germania.
    Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ulwww.mobiletuning.ro sau www.accesorii-telefoane.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii, daca nu sunteti de acord cu acestia va rugam sa nu folositi site-ul nostru.
  • Optional, daca va inregistrati ca utilizator al acestui site, aveti posibilitatea sa primiti mesaje electronice legate de produsele comercializate.
  • Datele furnizate de Dvs catre S.C. Startec Sistem S.R.L. vor ramane confidentiale si vor fi folosite decat in scopul declarat.

S.C. Startec Sistem S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Astfel va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

  • Continutul site-ului www.mobiletuning.ro sau www.accesorii-telefoane.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. Startec Sistem S.R.L. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996).
  • Folosirea fara acordul S.C. Startec Sistem S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Garantia produselor noastre se acorda pe o durata de 24 luni, calculata de la livrarea produselor, conform legii 449/2003, exceptie facand doar carcasele, tocurile, husele si hands free-urile care au termen de garantie 30 de zile.

Anumite brand-uri ale unor carduri de memorie pot avea termen de garantie intre 1 si 10 ani.

Garantia se acorda numai in baza certificatul de garantie completat pe verso cu descrierea defectului, insotit de bonul de casa sau factura vanzarii catre clientul final.

Specificatiile, pozele si pretul produsulelor, au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Produsele denumite compatibile sunt produse neoriginale. Produsele denumite originale sunt produse originale.